There is no events added yet!

Alle locaties

Amsterdam A

  • Les 1 Theorie en praktijk van het bierproeven, docent Marco Lauret
  • Les 2 Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne, docent Henri Reuchlin
  • Les 3 Bier en gezondheid, historie en trends, docent Jan Wolfs
  • Les 4 Het brouwproces, docent Fer Kok
  • Les 5 Bierbehandeling en opslag, docent Peter van der Arend
    17-11-2014, 12:00 - 16:00 uur (!), BeerTemple, Nieuwezijds Voorburgwal 250
  • Les 6 Bier aan tafel: docent Derek Walsh

  • Examen 19 januari 2015

Inschrijven

Amsterdam B

  • Les 1 Theorie en praktijk van het bierproeven, Marco Lauret
  • Les 2 Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne, Henri Reuchlin
  • Les 3 Bierbehandeling en opslag, Peter van der Arend
    Let op: afwijkende leslocatie en lestijd 3-11-14 12:00 - 16:00 uur BeerTemple Amsterdam
  • Les 4 Het brouwproces, Fer Kok
  • Les 5 Bier en gezondheid, historie en trends, Jan Wolfs
  • Les 6 Bier aan tafel, Marco Lauret

  • Examen 19 januari 2015

Inschrijven

 

Breda

  • Les 1 Theorie en praktijk van het bierproeven: Docent Marco Lauret
  • Les 2 Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne: Docent Jan Wolfs
  • Les 3 Bier en gezondheid, historie en trends: Docent Jan Wolfs
  • Les 4 Het brouwproces: Docent Joppe Bres
  • Les 5 Bierbehandeling en opslag:Docent Mikel de Jong
  • Les 6 Bier aan tafel: Docent Marco Lauret


Inschrijven

 

Gulpen

  • Les 1 Theorie en praktijk van het bierproeven, docent Marco Lauret
  • Les 2 Grondstoffen en wetgeving, docent Jan Willem den Hartog
  • Les 3 Het brouwproces: docent Jan Willem den Hartog
  • Les 4 Bierverzorging: docent André Köppen
  • Les 5 Bier en gezondheid, historie en trends: docent Henri Reuchlin
  • Les 6 Bier aan tafel: docent André Köppen

Inschrijven

Hier de link http://www.gulpener.nl/arrangementen/stibon-bieropleiding/

 of

Inschrijven

 

Zwolle

  • Les 1 Theorie en praktijk van het bierproeven, docent Marco Lauret
  • Les 2 Grondstoffen, wetgeving en sociale hygiëne, docent Jan Wolfs
  • Les 3 Bier en gezondheid, historie en trends, docent Henri Reuchlin
  • Les 4 Het brouwproces:, docent Ruud van de Gevel
  • Les 5 Bierbehandeling en opslag, docent Coenraad van Bommel
    24-11-2014, Café de Haas, Jufferenstraat 21, Elburg , 12:00 - 16:00 uur (!)
  • Les 6 Bier aan tafel, docent Derek Walsh

  • Examen 19 januari 2015

Inschrijven