Bijzonderheden & Docent(en) Breda N2 voorjaar 2018

  • Dagdeel 1: Smaakafwijkingen en veroudering, docent Derek Walsh
  • Dagdeel 2: Water, granen en mout, docent Onno Raspe
  • Dagdeel 3: Trends, docent Henri Reuchlin
  • Dagdeel 4: Hop, kruiden en vruchten, docent Jan Willem den Hartog
  • Dagdeel 5: Bier aan tafel / bier in de keuken, docent Arvid Bergström LET OP: afwijkende leslocatie
  • Dagdeel 6: Schenken, gastbenadering, docent Martien Evers
  • Dagdeel 7: Gisten, docent André van der Zee
  • Dagdeel 8: Brouwen, docenten Erik Bouman en Jan Wolfs LET OP: deze les duurt gehele dag
  • Dagdeel 9: Bierlanden, docent Derek Walsh
  • Dagdeel 10: Bierassortiment, docent Marco Philipsen en Rob Alphenaar
  • Dagdeel 11: Proeverijen , docent Rick Kempen
  • Dagdeel 12: Wedstrijden,Cocktails en epiloog, Docent Derek Walsh, Pepijn van der Waa en Jet van de Griendt
  • Examen: 19 november 2018
Inschrijven