Bijzonderheden & Docent(en) Amersfoort N2 voorjaar 2019
- Dagdeel 1: Smaakafwijkingen en veroudering, docent Derek Walsh
- Dagdeel 2: Water, granen en mout, docent Onno Raspe
- Dagdeel 3: Trends, docent Henri Reuchlin
- Dagdeel 4: Hop, kruiden en vruchten, docent Jan Willem den Hartog
- Dagdeel 5: bierverzorging/horeca, docent Martien Evers en Simon Fokkema
LET OP: afwijkende leslocatie - Dagdeel 6: Gisten, docent André van der zee
- Dagdeel 7: Assortiment/kaas docent Rob Alphenaar en Arvid Bergström
- Dagdeel 8: Bierlanden, docent Derek Walsh
- Dagdeel 9: Brouwen, docenten nnb en Jan Wolfs LET OP: deze les duurt de gehele dag, en is op een andere locatie
- Dagdeel 10: Bier aan tafel, docent Henri Reuchlin en Arvid Bergström LET OP: Andere locatie
- Dagdeel 11: Proeverijen , docent Rick Kempen
- Dagdeel 12: Wedstrijden, cocktails en epiloog, Derek Walsh, Pepijn van der Waa en n.n.b.
- Examen: 18 november 2019
Inschrijven