Bijzonderheden & Docent(en) Amsterdam N2 voorjaar 2019

  • Dagdeel 1: Smaakafwijkingen en veroudering, docent Derek Walsh
  • Dagdeel 2: Water, granen en mout, docent Onno Raspe
  • Dagdeel 3: Trends, docent Henri Reuchlin
  • Dagdeel 4: Hop, kruiden en vruchten, docent Jan Willem den Hartog
  • Dagdeel 5: bierverzorging/horeca, docent Martien Evers en Simon Fokkema LET OP: afwijkende leslocatie
  • Dagdeel 6: Gisten, docent André van der zee
  • Dagdeel 7: Assortiment/kaas docent Rob Alphenaar en Arvid Bergström
  • Dagdeel 8: Bierlanden, docent Derek Walsh
  • Dagdeel 9: Brouwen, docenten nnb en Jan Wolfs LET OP: deze les duurt de gehele dag en is op een andere locatie
  • Dagdeel 10: Bier aan tafel, docent Henri Reuchlin en Arvid Bergström LET OP: Andere locatie
  • Dagdeel 11: Proeverijen , docent Rick Kempen
  • Dagdeel 12: Wedstrijden, Cocktails en epiloog, Henri Reuchlin, Pepijn van der Waa en Jan Wolfs
  • Examen: 18 november 2019
Inschrijven