Bijzonderheden & Docent(en) Eindhoven N2 najaar 2018
- Dagdeel 1: Smaakafwijkingen en veroudering, docent Derek Walsh
- Dagdeel 2: Water, granen en mout, docent Onno Raspe
- Dagdeel 3: Trends, docent Henri Reuchlin
- Dagdeel 4: Hop, kruiden en vruchten, docent Jan Willem den Hartog
- Dagdeel 5: bierverzorging/horeca, docent Martien Evers en Simon Fokkema
LET OP: afwijkende leslocatie - Dagdeel 6: Gisten, docent André van der zee
- Dagdeel 7: Assortiment/kaas docent Rob Alphenaar en Arvid Bergström
- Dagdeel 8: Bierlanden, docent Derek Walshs
- Dagdeel 9: Brouwen, docenten Peter Rouwen en Jan WolfsLET OP: deze les duurt gehele dag
- Dagdeel 10: Bier aan tafel, docent henri Reuchlin en Arvid Bergström
- Dagdeel 11: Proeverijen , docent Rick Kempen
- Dagdeel 12: Wedstrijden,Cocktails en epiloog, Derek Walsh, Pepijn van der Waa en Jan Wolfs
- Examen: 13 mei 2019
Inschrijven