Bijzonderheden & Docent(en) Eindhoven N2 najaar 2019

  • Dagdeel 1: Smaakafwijkingen, veroudering en rode draad, docent Derek Walsh en Jan Wolfs
  • Dagdeel 2: Water, granen en mout, docent Onno Raspe
  • Dagdeel 3: Trends, docent Henri Reuchlin
  • Dagdeel 4: Hop, kruiden en vruchten, docent Jan Willem den Hartog
  • Dagdeel 5: bierverzorging/horeca, docent Martien Evers en Simon Fokkema
    LET OP: afwijkende leslocatie
  • Dagdeel 6: Gisten, docent André van der zee
  • Dagdeel 7: Brouwen, docenten Erik Bouman en Jan Wolfs LET OP: deze les duurt gehele dag en is afwijkende locatie
  • Dagdeel 8: Assortiment/kaas docent Rob Alphenaar en Arvid Bergström
  • Dagdeel 9: Bierlanden, docent Derek Walsh
  • Dagdeel 10: Bier aan tafel, docent Henri Reuchlin en Arvid Bergström
    LET OP: afwijkende leslocatie
  • Dagdeel 11: Proeverijen , docent Rick Kempen  
  • Dagdeel 12: Wedstrijden,Cocktails en epiloog, docenten Derek Walsh, Pepijn van der Waa

  • Examen: 18 mei 2020






Inschrijven