Bijzonderheden & Docent(en) Gulpen N2 voorjaar 2020 in 6 dagen.

Dit jaar organiseert StiBON voor het eerst een opleiding Niveau 2 in 6 dagen. Voor deze opleiding worden de boeken z.s.m. na het ontvangen van de betalingen, opgestuurd. Zorg bij inschrijving voor het juiste adres. 

Maandag 23 maart begint de opleiding in Gulpen, bij het Gulpener Proeflokaal. De lessen zijn in Gulpen tot en met donderdag 26 maart. Vrijdag 27 maart en zaterdag 28 maart zijn de lessen bij de Maastrichter Maltezer.

Deze opleiding is inclusief:

  • StiBON lesboek Niveau 2
  • Diner op woensdag 25 maart
  • Brouwerslunch op donderdag 26 maart (brouwdag)
  • 6 flessen van jullie eigen gebrouwen bier

Voor een arrangement met lunch, neem contact op met het Gulpener Proeflokaal, zij bieden pakketten aan voor de StiBON deelnemers. 

Overzicht van de lesindeling: (o.v.)

  • Maandag 23 maart:
    • 09:00 uur Water, granen en Mout - Onno Raspe
    • 14:00 uur Smaakafwijkingen - Derek Walsh
  • Dinsdag 24 maart:
    • 09:00 uur Hop, kruiden en vruchten - Jan Willem den Hartog
    • 14:00 uur Assortiment en kaas - Rob Alphenaar en Arvid Bergström
  • Woensdag 25 maart:
    • 09:00 uur Gisten - André van der Zee
    • 14:00 uur Bier, horeca en gast - Yu Mey Kwee en n.n.b.
    • 19:00 uur Bier aan tafel - Henri Reuchlin en Arvid Bergström
  • Donderdag 26 maart:
    • 08:30 uur Brouwen - Bas Jacobs en Jan Wolfs
  • Vrijdag 27 maart:
    • 09:00 uur Bierlanden - Derek Walsh
    • 14:00 uur Proeverijen - Rick Kempen
  • Zaterdag 28 maart:
    • 09:00 uur Trends - Henri Reuchlin
    • 14:00 uur Wedstrijden, Cocktails en epiloog - Henri Reuchlin & Pepijn van der Waa
    •  

Houd er rekening mee dat er elke les ongeveer 6 bieren worden geproefd, 12 op de meeste dagen. Op zaterdag worden er ook bieren geproefd. Dit i.v.m. vervoer van Gulpen naar Maastricht op donderdag en terug naar huis op zaterdag.


 

 

 

 

Inschrijven